Ο Lorenzo και οι άλλοι...

Εικόνα
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το κλείσιμο της χρονιάς που επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι ο Βασιλιάς του ελληνικού μπάσκετ επέστρεψε για τα καλά , οι πράσινοι μπαίνουν το ίδιο εντυπωσιακά στην off-season κάνοντας δικό τους τον Lorenzo Brown. Όπως κάθε καλοκαίρι , ονόματα ξεκίνησαν να ακούγονται από την επόμενη μέρα των ελληνικών τελικών. Η διάθεση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη για συνεχή βελτίωση της ομάδας , κανείς όμως δεν νομίζω να περίμενε να γίνει μια τέτοια μεταγραφή τόσο σύντομα. 5 μέρες μόλις μετά τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος, οι πράσινοι κινήθηκαν αστραπιαία και έκαναν δικό τους ένα από τα καλύτερα guard της Euroleague , δημιουργώντας μία πανίσχυρη περιφέρεια αντικαθιστώντας άμεσα τον Luca Vildoza που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Lorenzo Brown θεωρητικά είναι ένα από τα καλύτερα fit για την ομάδα και το μπάσκετ Ataman. Μπορεί να παίξει άνετα και στις δύο θέσεις των guard, εξαιρετικός χειριστής και μαέστρος στο pick&roll . Ικανότατος

Οδηγίες χρήσης για την επόμενη μέρα του συλλαλητηρίου

 


Πέρσι τον Μάρτιο ξεκίνησα να γράφω στο blog του Pao Analyst για την καψούρα μου τον Παναθηναϊκό. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να γράψω κάποια πράγματα για την ιστορικότερη στιγμή του ποδοσφαιρικού τμήματος τον τελευταίο ένα χρόνο και κάτι που αρθρογραφώ.
Καλώ λοιπόν και από εδώ τον κόσμο με όποια μέσα έχει ο καθένας να συμβάλει και να βοηθήσει στην γιγάντωση του συλλαλητηρίου κατά του Ιωάννη Αλαφούζου που διοργανώνει η Θύρα 13 και καλεί όσους βλέπουν αυτό το τριφυλλάκι και χαμογελάνε να βοηθήσουν στην απελευθέρωση του συλλόγου.
Ακόμα και αν είσαι στην επαρχία όπως εγώ και δεν είναι εύκολο να παρευρεθείς εκεί, υπάρχουν και άλλα μέσα για να βοηθήσεις τον σύλλογο.
Οπότε ας δούμε λίγο τι θα θέλαμε να γίνει μετά την κομβική εκείνη μέρα στις 19 Μαϊου του 2024. Αν θέλετε στα σχόλια συμβάλλετε και εσείς τις απόψεις και τα όνειρα σας αλλά για τώρα ξεκινάω εγώ.
Οι μαζικές φωνές του κόσμου της ομάδας οδηγούν τον μεγαλομέτοχο στην πόρτα της εξόδου. Στην συνέχεια ένας επενδυτής αποκτά τα τιμόνια της αγαπημένης μας ομάδας. Και τώρα το μεγάλο ερώτημα, τι πρέπει να κάνει;
Την επόμενη μέρα που θα πάει στα γραφεία θα πρέπει να ξεφορτωθεί του αυλικούς και τους άσχετους από τον σύλλογο και το άθλημα και να βάλει στην διοίκηση άτομα που έχουν ματώσει για τον σύλλογο.
Να δούμε ξανά στον Παναθηναϊκό άτομα όπως ο Καραγκούνης, ο Cisse, ο Leto και άλλοι που έχουν αγαπάνε την ομάδα χωρίς συμφέροντα.
Σε δεύτερο χρόνο να βρει έναν τρόπο αλληλεπίδρασης με τον κόσμο ώστε να ακούει τις απόψεις του για τα θέματα που μπορεί να προκύπτουν στην καθημερινότητα του συλλόγου (π.χ. αποχώρηση προπονητή).
Από εκεί και πέρα πρέπει να ξεκινήσει η επένδυση στην ομάδα. Μια σωστή επένδυση ξεκινάει από κάτω προς τα πάνω.
Αρχικά, ξεκινάς με μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις κορυφαίων ομάδων όπως η City, η Barca, ο Ajax και να πάρεις την τεχνογνωσία τους και να προσπαθήσεις να φέρεις το Κορωπί σε αυτά τα δεδομένα. Άμα καταφέρεις να βρεις και λύση με την Παιανία και να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό προπονητικό για τις ακαδημίες που να είναι κορυφαίου επιπέδου. Από εκεί και πέρα να στελεχώσεις τις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα με κορυφαίους προπονητές για την χώρα.
Μετέπειτα πρέπει να φτιαχτεί ένα δίκτυο scouting στην χώρα ώστε να βρίσκουμε και να πείθουμε τα κορυφαία ταλέντα της χώρας να εντάσσονται στην ακαδημίες μας.
Από εκεί και πέρα και βαδίζοντας προς την πρώτη ομάδα πρέπει να φτιαχτεί ένα σπουδαίο τμήμα scouting και analyst ώστε να μπορούμε να βρούμε τους παίκτες που θα κάνουν το μπαμ σε εμάς και όχι γνωστούς παίκτες που η καριέρα τους είναι σε πτώση.
Στην συνέχεια έναν προπονητή με πλάνο και όραμα που να έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου και της διοίκησης. Η ομάδα να πουλάει ακριβά και να αγοράζει φθηνά και έξυπνα.
Έτσι η ομάδα σιγά σιγά θα βαδίζει στα χνάρια της αυτάρκειας το οποίο είναι το ζητούμενο για τον μόνιμο πρωταθλητισμό και τις ευρωπαϊκές πορείες.
Όσο για το γηπεδικό να εξαντλήσει τις πιθανότητες για γήπεδο στην φυσική μας έδρα και από εκεί και πέρα σε συνεννόηση με τον κόσμο μια λύση όσο το δυνατόν πιο καλή.
Ας ελπίσουμε η επόμενη μέρα να βρει μακριά από την ομάδα τον Αλαφούζο και τον Παναθηναϊκό μας με τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη και να επιστρέψει εκεί που τον έμαθαν οι γονείς μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;