Ο Lorenzo και οι άλλοι...

Εικόνα
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το κλείσιμο της χρονιάς που επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι ο Βασιλιάς του ελληνικού μπάσκετ επέστρεψε για τα καλά , οι πράσινοι μπαίνουν το ίδιο εντυπωσιακά στην off-season κάνοντας δικό τους τον Lorenzo Brown. Όπως κάθε καλοκαίρι , ονόματα ξεκίνησαν να ακούγονται από την επόμενη μέρα των ελληνικών τελικών. Η διάθεση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη για συνεχή βελτίωση της ομάδας , κανείς όμως δεν νομίζω να περίμενε να γίνει μια τέτοια μεταγραφή τόσο σύντομα. 5 μέρες μόλις μετά τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος, οι πράσινοι κινήθηκαν αστραπιαία και έκαναν δικό τους ένα από τα καλύτερα guard της Euroleague , δημιουργώντας μία πανίσχυρη περιφέρεια αντικαθιστώντας άμεσα τον Luca Vildoza που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Lorenzo Brown θεωρητικά είναι ένα από τα καλύτερα fit για την ομάδα και το μπάσκετ Ataman. Μπορεί να παίξει άνετα και στις δύο θέσεις των guard, εξαιρετικός χειριστής και μαέστρος στο pick&roll . Ικανότατος

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε ο Φατίχ Τεριμ με τον ΠΑΟΚ αφού υπάρχει απόφαση από την διοίκηση του τριφυλλιού να μην συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. 

Ο Τούρκος τεχνικός μπόρεσε να καταστρέψει μια ομάδα 2,5 χρόνων και έφερε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ σε δύσκολη θέση αφού δεν πέτυχε τους στόχους που του ανατέθηκαν ή μήπως τους πέτυχε και φεύγει ως πετυχημένος;

Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Χρήστος Κόντης που ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι από τους λίγους που μπορούν να συμμαζέψουν το χάλι που άφησε ο Τεριμ. 

Το συμβόλαιο του Έλληνα κοουτς θα είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς με option ανανεώσεις και για την επόμενη. Έτσι και αλλιώς αυτό ζήτησε ο ίδιος ο Κόντης για να πειστεί να έρθει την δεδομένη στιγμή στην ομάδα. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Αλαφούζο χάρηκες;