Όσο δεν πείθει ο προπονητής η εσωστρέφεια θα μεγαλώνει

Εικόνα
 Σήμερα η ομάδα απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό εμφανίστηκε βελτιωμένη επιθετικά και το ίδιο προβληματική αμυντικά. Βέβαια η επιθετική βελτίωση δεν είναι απαραίτητο ότι επρόκειτο για δουλειά της ομάδας στις προπονήσεις και αποτύπωση της φιλοσοφίας του Diego Alonso. Η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό χάσμα μεταξύ των παικτών είναι ικανό να δημιουργήσει την θετική εικόνα που είχανε σήμερα μπροστά οι πράσινοι. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα θέματα που είχε η ομάδα πίσω δεν γίνεται να μην προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης και κριτικής.  Ο Πανσερραϊκός διεκδίκησε τον άγονα στα ίσια και μάλιστα πέτυχε γκολ και συνέχισε να απειλεί για την ανατροπή. Ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται ότι ξέρει ή να παίζει πούλμαν, 6 παίκτες πίσω και όταν έχουμε την μπάλα γεμίζουμε κατευθείαν για να μην ρισκάρουμε λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή ή όλοι μπροστά και ας μας χτυπάνε διαρκώς στις αντεπιθέσεις.  Ο προπονητής πήρε τους 3 βαθμούς αλλά πάλι δεν έπεισε. Προσωπικά θα προτιμούσα να πετάξει βαθμούς ο Παναθηνα

Το τριφύλλι δεν είχε τύχη αλλά δείχνει να έχει ικανότητα



Μια μέρα μετά από τον αγώνα με τον Αίαντα στο Άμστερνταμ το τριφύλλι ένιωσε ότι τα κατάφερε χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει. Ο Παναθηναϊκός κράτησε το παιχνίδι ζωντανό μέχρι το τέλος κρατώντας το μηδέν πίσω. Έψαξε τις στιγμές του, βρήκε κάποιες δεν τις αξιοποίησε μέχρι που οι παίκτες που είχε περάσει ως αλλαγή ο Diego Alonso πίεσαν σωστά την άμυνα του Ajax και ο καινούργιος στην ομάδα Teté κατάφερε στο 89' να ισοφαρίσει και να παγώσει το Άμστερνταμ.
Οι πράσινοι σε αντίθεση με πέρσι τέτοια μέρα στο Βελοντρόμ, είχαν το momentum να διεκδικήσουν τον αγώνα στην παράταση, όμως δυστυχώς ο ανεπαρκής σχεδιασμός της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή άφησαν το ρόστερ γυμνό από εναλλακτικές με αποτέλεσμα να παλεύει στην παράταση με παίκτες που δεν έχουν την απαραίτητη ποιότητα. Το τριφύλλι δεν μπόρεσε να βρει λοιπόν δεύτερο γκολ και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι εκεί που πέρυσι οι πράσινοι μετρούσαν το απόλυτο 3/3. Χθες η τύχη του πρόδωσε και μετά από μια εφιαλτική διαδικασία 34 πέναλτι (!) ο Ajax εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του συνέχεια και ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα απέναντι στο πολύ υψηλό εμπόδιο της γαλλικής Lens.
Η κριτική σε παίκτες και ομάδα σήμερα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Και κάτι ρουφιάνοι που γράφουν σε κάτι πορτοκάλι site που εξυπηρετούν ρωσικά συμφέροντα και στοχοποιούν τον Vilhena για χθες να ξέρουν ότι δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού λοβοτομημένα γίδια.
Στήριξη λοιπόν σε όλους και ας ξέρουμε ότι κάποιοι δεν πρέπει να συνεχίσουν με την ομάδα. Η ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη δίνει στην Γαλλία την πρώτη μεγάλη της μάχη αλλά πρώτα ξεκινάει με τον Αστέρα Τρίπολης το φετινό πρωτάθλημα.
Αυτό που θα πρέπει να συμβεί είναι να προστεθούν στην ομάδα 2 εξτρέμ βιογραφικού Teté, 1 backup επιθετικός καλύτερος από τον τίμιο Jeremejeff, 1 στόπερ που να μπορεί να παίξει ως αριστερό στόπερ και τέλος ένα ακόμα χαφ το οποίο να μπορεί να βοηθήσει στο build up της ομάδας χωρίς όμως να αποτελεί αμυντικό πρόβλημα για την ομάδα. Αν γίνουν όλα αυτά και ταυτόχρονα ελαφρύνει το ρόστερ από παίκτες που δεν υπολογίζονται, ο προπονητής δείχνει προς το παρόν θετικά δείγματα αρκετά για να στηρίξουμε αυτήν την νέα προσπάθεια.
Οι πράσινοι πρέπει να δώσουν τα πάντα για την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Η μάχη με την Lens είναι η πιο κομβική μέχρι την επόμενη φυσικά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;