Άλλο ένα πρωτάθλημα τελειώνει όπως αρμόζει στον Αλαφούζο

Εικόνα
 Τελείωσε το πρωτάθλημα και φέτος, με τον ΠΑΟΚ να το σηκώνει τελικά, καθαρά και δίκαια, γιατί είχε έναν πολύ καλό προπονητή και ένα κράμα από ταλαντούχους παίκτες της ακαδημίας του, δαπανηρές μεταγραφές (Despodov) για παίκτες που δεν ήταν σε κάθοδο η καριέρα τους και παίκτες κορμού πολυεργαλεία (Schwab). Στα πράσινα χθες το συλλαλητήριο μάζεψε πολύ κόσμο που ειρηνικά ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο να δηλώσει ότι η ομάδα πωλείται για να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα την αγαπάει και θα την προστατεύει έτσι ώστε ο Παναθηναϊκός να γυρίσει στο πραγματικό του μέγεθος. Αν δεν φύγει αυτή η διοίκηση δυστυχώς δεν θα δούμε άσπρη μέρα στο ποδόσφαιρο.  Στα αγωνιστικά η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο σε γέμιζε χαρά, βλέποντας ποδόσφαιρο για πρώτη φορά το 2024 μετά την εγκληματική απόφαση να χαρίσεις το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη απομακρύνοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.  Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο αλλά ο Jeremejeff δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζολάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα δε

Σωτήρας Jedvaj, ζωντανό το τριφύλλι


 Ο Παναθηναϊκός πανηγυρίζει ένα τρομερό διπλό στην Θεσσαλονίκη, απέναντι σε έναν Άρη με δώδεκα παίκτες. Γενικά στα άρθρα μου δεν μου αρέσει να μιλάω για την διαιτησία αλλά το χθεσινό δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο. Η νίκη της ομάδας είναι ευκαιρία να πούμε κάποια πράγματα χωρίς να θεωρηθούν δικαιολογία. 

Ο χθεσινός διαιτητής είναι ένας άνθρωπος 47 χρόνων από την Βόρεια Μακεδονία. Ο τύπος προσπάθησε πρώτα να εκνευρίσει και στην συνέχεια να φοβίσει τους παίκτες των πρασίνων. 

Φάουλ ανάποδα, κάρτες χωρίς λόγο σε παίκτες του ΠΑΟ και ανοχή στις κάρτες για τους κιτρινόμαυρους όταν έπαιζαν επικίνδυνα με σκοπό να βλάψουν τους πράσινους παίκτες. Διαιτητής χαμηλού επιπέδου που είχε έρθει για να κάνει ζημιά με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους.

Στο παιχνίδι τώρα ότι και να πούμε τώρα θα ήταν διαφορετικό αν ο Tin Jedvaj δεν έβαζε το πόδι του και έσωνε τους τρείς βαθμούς για το τριφύλλι. Η ομάδα δεν ήταν καλή, μπήκε πάλι αδιάβαστη απέναντι σε έναν Άρη που έψαχνε να κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι δεν είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Αυτό το γεγονός ήταν αρκετό για να εκνευρίσει τους φιλάθλους κατά την διάρκεια των 90 λεπτών. Το πρώτο ημίχρονο τελειώνει χωρίς τέρματα αλλά με τον Άρη να έχει φτιάξει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα.

Ο Τερίμ στο ημίχρονο αποφασίζει να περάσει στον αγώνα τον Sporar και να γυρίσει τον σύστημα σε 4-4-2 σε ρόμβο. Αυτή η επιλογή έκανε το τριφύλλι πολύ ευάλωτο στα άκρα του το οποίο ήταν πολύ κοντά στο να το πληρώσει. Παρόλα αυτά μια πανέξυπνη κίνηση του Bernard να κλέψει την μπάλα έδωσε τις προϋποθέσεις στους συμπαίκτες του να κάνουν μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία ο Sporar μετουσίωσε σε γκολ με ένα εξαιρετικό τελείωμα. 

Λίγα λεπτά μετά ο Άρης νικάει τον Dragowski αλλά ο Jedvaj κρατάει ζωντανούς τους πράσινους και για το ματς αλλά και για την κούρσα του πρωταθλήματος. Στις καθυστερήσεις και εκεί που η πίεση του Άρη θα έφτανε στο κόκκινο μια πολύ καλή αντεπίθεση του Παναθηναϊκού οδήγησε τους Θεσσαλονικείς σε αυτογκόλ και το αποτέλεσμα κλείδωσε για το τριφύλλι. 

Πλέον ζωντανό με ελπίδες και με δύο αγώνες απέναντι στην Λαμία. Αγώνες που ο Τερίμ δυσκολεύεται να πάρει και πρέπει η ομάδα να είναι πολύ συγκεντρωμένη ώστε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στην OPAP Arena.

Υ.Γ. Πολλά μπράβο στον Φώτη που είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και δεν μασάει να τα βάλει με όλους. Εκεί στην ΠΑΕ το ξέρω ότι είστε άχρηστοι αλλά τουλάχιστον προστατέψτε τους ποδοσφαιριστές σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Αλαφούζο χάρηκες;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!