Ο Lorenzo και οι άλλοι...

Εικόνα
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το κλείσιμο της χρονιάς που επιβεβαίωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι ο Βασιλιάς του ελληνικού μπάσκετ επέστρεψε για τα καλά , οι πράσινοι μπαίνουν το ίδιο εντυπωσιακά στην off-season κάνοντας δικό τους τον Lorenzo Brown. Όπως κάθε καλοκαίρι , ονόματα ξεκίνησαν να ακούγονται από την επόμενη μέρα των ελληνικών τελικών. Η διάθεση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη για συνεχή βελτίωση της ομάδας , κανείς όμως δεν νομίζω να περίμενε να γίνει μια τέτοια μεταγραφή τόσο σύντομα. 5 μέρες μόλις μετά τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος, οι πράσινοι κινήθηκαν αστραπιαία και έκαναν δικό τους ένα από τα καλύτερα guard της Euroleague , δημιουργώντας μία πανίσχυρη περιφέρεια αντικαθιστώντας άμεσα τον Luca Vildoza που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο Lorenzo Brown θεωρητικά είναι ένα από τα καλύτερα fit για την ομάδα και το μπάσκετ Ataman. Μπορεί να παίξει άνετα και στις δύο θέσεις των guard, εξαιρετικός χειριστής και μαέστρος στο pick&roll . Ικανότατος

Το άρρωστο τριφύλλι χωρίς φάρμακο



Ο Παναθηναϊκός χθες έπιασε πάτο και καλά να πάθει. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού φέρει την απόλυτη ευθύνη. Ο κόσμος καιρό τώρα φώναζε για αλλαγή του καλύτερου προπονητή που έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στην χώρα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν ξέρει ποδόσφαιρο, δεν αγαπάει το ποδόσφαιρο, δεν έχει ωραίες αναμνήσεις όταν σκέφτεται το ποδόσφαιρο. Η πλειοψηφία δεν άντεξε και καλός τα σκατά που περνάει το τμήμα τα τελευταία 30 χρόνια. Κάποιοι το γύρισαν στο μπάσκετ κάποιοι άλλοι απλά σταμάτησαν. Η επαφή με το σύγχρονο ποδόσφαιρο σταματά εκεί. Το (ποδοσφαιρικό) μυαλό να έχει μείνει στην δεκαετία του 90 και του 2000, τα 3 φορ, τις σέντρες από παντού, την καμία επαφή με το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Αυτοί οι οπαδοί ήταν η πλειοψηφία. Ένας άνθρωπος έκανε το λάθος και τους ξύπνησε. Ξύπνησε όλο τον οργανισμό. Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει ψύχωση για το πρωτάθλημα από το πουθενά. Εκεί που πριν δύο χρόνια δεν υπήρχε καν στο μυαλό η ευρωπαϊκή συμμετοχή σε όμιλο.
Συγγνώμη Ιβάν αλλά εσύ φταίς και το πλήρωσες. Καλά να πάθεις. Εμείς όλοι που αναγνωρίσαμε την πραγματική σου αξία φέρουμε ευθύνη. Αφήσαμε κάτι Τσάρλι κάτι Γάτες κάτι ρεπόρτερς του κώλου να σε υποτιμούν δημόσια.
Το ίδιο λάθος συγγνώμη δεν θα το κάνω. ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Βασικά αν θες να μείνεις μείνε με έναν όρο. Άμα πλακώσεις τον μεγαλομέτοχο της ομάδας από μένα όλα μέλι γάλα.
Το άρθρο αυτό έχει την μορφή ψυχοθεραπείας, συγγνώμη για εκφράσεις και έλλειψη συνοχής.
Χθες ο κόσμος ήταν πολύ περίεργος, πήγε σε ένα γήπεδο να δει ένα αδιάφορο αγώνα και δεν πήγε ούτε με διάθεση να αποδοκιμάσει την διοίκηση (ή έστω την ομάδα) αλλά ούτε και να στηρίξει. Μια απάθεια μέχρι να νικήσει ο ΠΑΟΚ και πλέον ο κόσμος μαζικά να στηρίξει την τελευταία ελπίδα.
Για τον Τερίμ τώρα. Ήρθε έταξε πολλά και εν τέλει δεν πήρε τίποτα. Επειδή ο Αλαφούζος θέλει ή ήθελε να τον κρατήσει πρέπει εμείς να τον διώξουμε για το καλό της ομάδας. Ο Τερίμ λοιπόν δεν εξέλιξε κανέναν παίκτη. Άλλαξε θέση στον Μπερνάρ και του βγήκε αλλά μέχρι εκεί καμία πρόοδος κανενός ποδοσφαιριστή κανένας μικρός δεν πήρε ευκαιρίες μια τρύπα στο νερό. Πλέον απλά έκαψε πόσους παίκτες και τώρα τα σπασμένα είναι πάρα πολλά.
Και τέλος ένα επιστέγασμα για τον Τερίμ και του Ιβάν αν νομίζει κανείς ότι το να πάρεις το Europa League με το ρόστερ της Φενέρ είναι πιο σπουδαίο από το να πας στους 8 του Champions League με το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ να κάτσει να δεί εντατικά ποδόσφαιρο σε κορυφαίο επίπεδο για μια δεκαετία και μετά να κάνει ένα τεστ να δει τι κατάλαβε. Λίγο ήρεμα πια με τους άσχετους σε αυτή την χώρα.
Ο Παναθηναϊκός για να κλείσω έχει μια καλή πρώτη ύλη αλλά δεν έχει προπονητή, τεχνικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο, recruitment team, διοικητικό επιτελείο, προπονητικό κέντρο, λειτουργία ακαδημιών, δημοσιογράφους, ΠΡΟΕΔΡΟ και κόσμο αντάξιο του μεγέθους της ομάδας.
Το τριφύλλι είναι άρρωστο και το φάρμακο δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα.
Υ.Γ. : Φώτη Ιωαννίδη είμαστε μαζί σου απέναντι σε κάθε άσχετο βάζελο, όσο και να με πονάει ίσως θα πρέπει να φύγεις για να ανθίσεις και άλλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;