Όσο δεν πείθει ο προπονητής η εσωστρέφεια θα μεγαλώνει

Εικόνα
 Σήμερα η ομάδα απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό εμφανίστηκε βελτιωμένη επιθετικά και το ίδιο προβληματική αμυντικά. Βέβαια η επιθετική βελτίωση δεν είναι απαραίτητο ότι επρόκειτο για δουλειά της ομάδας στις προπονήσεις και αποτύπωση της φιλοσοφίας του Diego Alonso. Η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό χάσμα μεταξύ των παικτών είναι ικανό να δημιουργήσει την θετική εικόνα που είχανε σήμερα μπροστά οι πράσινοι. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα θέματα που είχε η ομάδα πίσω δεν γίνεται να μην προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης και κριτικής.  Ο Πανσερραϊκός διεκδίκησε τον άγονα στα ίσια και μάλιστα πέτυχε γκολ και συνέχισε να απειλεί για την ανατροπή. Ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται ότι ξέρει ή να παίζει πούλμαν, 6 παίκτες πίσω και όταν έχουμε την μπάλα γεμίζουμε κατευθείαν για να μην ρισκάρουμε λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή ή όλοι μπροστά και ας μας χτυπάνε διαρκώς στις αντεπιθέσεις.  Ο προπονητής πήρε τους 3 βαθμούς αλλά πάλι δεν έπεισε. Προσωπικά θα προτιμούσα να πετάξει βαθμούς ο Παναθηνα

Αλαφούζο φύγε και ας πάμε τοπικό



Η κριτική σήμερα δεν πρέπει να γίνει στους παίκτες, δεν πρέπει να γίνει ούτε στον Τερίμ. Η κριτική πρέπει να γίνει σε εμάς τον κόσμο και πάνω από όλα σε αυτόν που ελέγχει τα συναισθήματα εκατομμύρια ανθρώπων του Ιωάννη Αλαφούζου.
Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα, όμως ίσως και στις σκιές κάποιοι να το έχουν τελειώσει. Φέτος στο πρωτάθλημα μπορεί όλοι να νικήσουν παντού, αν η ΑΕΚ χάσει βαθμούς σε Τούμπα και Πειραιά το τριφύλλι θα είναι ζωντανό με διπλό στην Θεσσαλονίκη αλλά οι φόβοι πως ομάδες με παρόμοια εμβλήματα θα κάνουν χαρές η μία στην άλλη παραμονεύουν και στέλνουν τις τελευταίες ελπίδες των φιλάθλων του ΠΑΟ στον πάτο του πηγαδιού.
Η κριτική πρέπει να γίνει, αγανάκτηση υπάρχει αλλά υπάρχουν στόχοι μπροστά που πρέπει να επιτευχθούν. Αφήνουμε λοιπόν όλα αυτά για τις επόμενες ημέρες.
Τα 90 λεπτά στη Φιλαδέλφεια ήταν το σύγχρονο βασανιστήριο των οπαδών των πρασίνων. Τα χειρότερα λεπτά από την εποχή που ο πρίγκιπας Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξύπνησε την ωραία κοιμωμένη. Ο Παναθηναϊκός όμως στα χέρια του κυρ Γιάννη ή όποιου είναι από πίσω αυτό θα είναι. Αυτό που δεν μας αρέσει και δεν μας εκφράζει.
Αν η ομάδα ανήκε στον κόσμο της πόσο χειρότερα θα ήταν τα πράγματα. Έβλεπες τα ρόστερ χθες τον δύο ομάδων και ήταν λιοντάρια χριστιανοί. Έκλεισε χθες τον Φώτη η ΑΕΚ και δεν υπήρχε κανένας άλλος να βοηθήσει.
Δεν έχω να πω πολλά χθες άδειασα προσωπικά και πιστεύω πολλοί ακόμα. Θέλω να βλέπω τον Αλαφούζο να αποχωρεί από τα παναθηναϊκά δρώμενα. Ιδανικά θα ήθελα να μην εξαρτώνται τα συναισθήματα μου από τα κέφια ενός πλουσίου, αλλά να έχω άποψη (και ας χάνω από την πλειοψηφία). Τόσα χρόνια δεν έχουμε πάρει πρωτάθλημα τι θα άλλαζε δηλαδή να είμαστε στην Γ και στην Δ εθνική και να έχουμε την υγεία μας.
Έχω άποψη χθες και για την διαιτησία αλλά δεν θα ήθελα να ακουστεί ως δικαιολογία απλά πρώτο φάουλ υπέρ του ΠΑΟ δόθηκε στο 31' και δύο πέναλτι δεν δόθηκαν αλλά παρόλα αυτά η εικόνα ήταν αισχρή και πρέπει να μείνουμε σε αυτό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;