Όσο δεν πείθει ο προπονητής η εσωστρέφεια θα μεγαλώνει

Εικόνα
 Σήμερα η ομάδα απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό εμφανίστηκε βελτιωμένη επιθετικά και το ίδιο προβληματική αμυντικά. Βέβαια η επιθετική βελτίωση δεν είναι απαραίτητο ότι επρόκειτο για δουλειά της ομάδας στις προπονήσεις και αποτύπωση της φιλοσοφίας του Diego Alonso. Η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό χάσμα μεταξύ των παικτών είναι ικανό να δημιουργήσει την θετική εικόνα που είχανε σήμερα μπροστά οι πράσινοι. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα θέματα που είχε η ομάδα πίσω δεν γίνεται να μην προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης και κριτικής.  Ο Πανσερραϊκός διεκδίκησε τον άγονα στα ίσια και μάλιστα πέτυχε γκολ και συνέχισε να απειλεί για την ανατροπή. Ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται ότι ξέρει ή να παίζει πούλμαν, 6 παίκτες πίσω και όταν έχουμε την μπάλα γεμίζουμε κατευθείαν για να μην ρισκάρουμε λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή ή όλοι μπροστά και ας μας χτυπάνε διαρκώς στις αντεπιθέσεις.  Ο προπονητής πήρε τους 3 βαθμούς αλλά πάλι δεν έπεισε. Προσωπικά θα προτιμούσα να πετάξει βαθμούς ο Παναθηνα

Ο Σωτήρας που δεν χρειαζόμασταν...


 Ως admin αυτής της σελίδας έχω να γράψω καιρό για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσο είχαμε Ιβάν είχα το κεφάλι μου ήσυχο και ταυτόχρονα ο @prasinosaderfos κάνει εξαιρετική δουλειά στα άρθρα του. Για να γράφω τώρα όμως κάτι δεν πάει καλά, βασικά αυτή την στιγμή τίποτα δεν πάει καλά.

 Ο Αλαφούζος αποφάσισε να διώξει με χυδαίο τρόπο τον Ιβάν. Ναι καλά ακούσατε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον άνθρωπο που μας έφερε ξανά στο γήπεδο, που έδωσε νόημα στις βαρετές Κυριακές μας. Στην θέση του ήρθε ο Φατιχ Τεριμ. Ένας σπουδαίος προπονητής του τουρκικού ποδοσφαίρου που ειδικά άμα είσαι υποστηρικτής της Γαλατασαράι τον λατρεύεις. 

 Το πρώτο ερώτημα είναι εμείς γιατί όμως τον φορτωθήκαμε; Ναι η ομάδα αποκλείστηκε από την Ευρώπη, που είχε να πάει από εποχή Στραματσονι, ναι η ομάδα έδειχνε να έχει μείνει από δυνάμεις αλλά όλα αυτά επ' ουδενί δεν έκαναν Δεκέμβρη μήνα αποτυχημένη την φετινή χρονιά που είσαι πρώτος σχεδόν κάθε αγωνιστική. Η ομάδα δεν ήθελε ηλεκτροσόκ και δεν είχε ούτε ψυχολογικά προβήματα ώστε να φύγει ο Γιοβάνοβιτς και να έρθει κάποιος άλλος. 

 Είχαμε μια έτοιμη, καλοδουλεμένη ομάδα που έπαιζε το ποδόσφαιρο που έπαιζε λόγω του προπονητή της. Δεν έχεις το ρόστερ για να παίξεις πιο ελεύθερα ή να παίξεις με full pressing. Άμα πας με τους τωρινούς παίχτες να το κάνεις αυτό, το αποτέλεσμα θα είναι το χθεσινό το ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε για να φάει 3 γκολ και κατάφερες να βρεθείς και πίσω στο σκορ. Φταίει κάπου ο Τεριμ; Ναι και όχι. Καταλαβαίνω ότι θέλει να δώσει ένα δικο του στιλ, να βάλει τις δικές του πινελιές, όλοι οι προπονητές το κάνουν αυτό. Αλλά δεν γίνεται ενώ γνωρίζεις ότι έχεις στα χέρια σου μια σοβαρή ομάδα να μην κρατάς τίποτα από αυτά που γίνονταν τα τελευταία 2,5 χρόνια. 

 Εμείς προπονητή είχαμε. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν ο δικός μας σωτήρας. Ο δικός μας στρατηγός. Δεν χρειαζόμασταν κανέναν Ιμπερατορ, ειδικά μέσα στην χρονιά που για να αλλάζεις προπονητή κάτι πρέπει να πηγαίνει πολύ στραβά. Τι άλλο θα ζήσουμε σε αυτήν την ομάδα; Μια φορά βρήκαμε στην τύχη έναν άνθρωπο που ήξερε τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ήξερε πως θα τον φέρει ξανά στην κορυφή και τον διώξαμε για να έρθει ένας άνθρωπος που έχει το εγώ του πολύ ψηλά και μάλλον ψηλότερα από την ομάδα. 

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΒΑΝ Ο ΚΥΡΑΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΙΜ Ο ΑΤΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ TV 8,5

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;