Όσο δεν πείθει ο προπονητής η εσωστρέφεια θα μεγαλώνει

Εικόνα
 Σήμερα η ομάδα απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό εμφανίστηκε βελτιωμένη επιθετικά και το ίδιο προβληματική αμυντικά. Βέβαια η επιθετική βελτίωση δεν είναι απαραίτητο ότι επρόκειτο για δουλειά της ομάδας στις προπονήσεις και αποτύπωση της φιλοσοφίας του Diego Alonso. Η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό χάσμα μεταξύ των παικτών είναι ικανό να δημιουργήσει την θετική εικόνα που είχανε σήμερα μπροστά οι πράσινοι. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα θέματα που είχε η ομάδα πίσω δεν γίνεται να μην προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης και κριτικής.  Ο Πανσερραϊκός διεκδίκησε τον άγονα στα ίσια και μάλιστα πέτυχε γκολ και συνέχισε να απειλεί για την ανατροπή. Ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται ότι ξέρει ή να παίζει πούλμαν, 6 παίκτες πίσω και όταν έχουμε την μπάλα γεμίζουμε κατευθείαν για να μην ρισκάρουμε λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή ή όλοι μπροστά και ας μας χτυπάνε διαρκώς στις αντεπιθέσεις.  Ο προπονητής πήρε τους 3 βαθμούς αλλά πάλι δεν έπεισε. Προσωπικά θα προτιμούσα να πετάξει βαθμούς ο Παναθηνα

«Ο αντιεμπορικός κύριος Γιοβάνοβιτς και η Χήνα με τα Χρυσά Αυγά»




Γεια σας κι από Desperado!! Εύχομαι Καλή Χρονιά με Υγεία και Όλα τα Καλά!!

Πάμε να δούμε τί γίνεται ή μάλλον τί έγινε όσο καιρό δεν τα είχαμε πει από την αγαπημένη γωνιά, αγαπητοί ΒανΝταϊστές μου..

Καλά ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το ποδοσφαιρικό σοκ της απομάκρυνσης του Majstor, απλά νωρίτερα ήμουν σε πρωϊμότερα στάδια συνειδητοποίησης της κατάστασης, που μου ήρθε απότομα και δεν ήμουν δεν θέση να εκφέρω ούτε ψύχραιμη, αλλά ούτε και εν θερμώ άποψη.

Όλα αυτά που είχαμε ψυχανεμιστεί με Γιοβάνοβιτς, όσο τον είχαμε μετρήσει στον πάγκο της ομάδας μας πήγαν περίπατο, καθώς ο πρόεδρος πάτησε το κουμπί σαν άλλος Κιμ.

Πάμε να πούμε μερικά πράγματα, να τα βάλουμε σε μια σειρά, θα είμαι πηγαίος, όπως μου αρέσει, όπως μου έρχονται θα τα ξεφουρνίζω..

- Οφελεί η κουβέντα ότι δεν έπρεπε να φύγει ο Ιβάν και λοιπά; 

- Όχι, όχι τώρα, αλλά και όχι γενικώς με αυτήν την διοίκηση, δεν έχει νόημα, προσωπικά έχει χάσει πλέον το accountability στα μάτια μου, με λίγα λόγια την θεωρώ στις κινήσεις της τουλάχιστον αλλοπρόσαλλη, άν θέλω την δω καλοπροαίρετα.

- Ο Ιβάν πήρε για τα πειραγμένα του στην ομάδα, από μας τουλάχιστον, αυτό που του άξιζε τουλάχιστον με το πολύ όμορφο άρθρο του Ίσμαελ που προτρέπω όποιον δεν το διάβασε να το διάβασει για να δει την μεγάλη εικόνα και να ρίξει λίγο βάλσαμο στην ψυχούλα του..

- Από ´κει και πέρα τί να πούμε για τον Ιβάν; Τον δικό μας #ΣΓΟΙ, εμείς οι πιστοί #ταλΙΒΑΝ του;

- Λαϊκίζω;

- Ναι, εννοείται για τον Majstor και τα πεπραγμένα του στο τριφύλλι θα φτάσω και θα ξεπεράσω τα όρια του λαϊκισμού, γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο και χαρακτήρα τουλάχιστον αξιόλογο και καλό επαγγελματία, αλλά και ικανό να ηγηθεί του Οργανισμού και με οποιαδήποτε άλλη διοίκηση είχε τις προδιαγραφές να γίνει ο δικός μας Βενγκέρ. Λέω αυτό και το αφήνω εδώ, αλλά το ξαναλέω, έπρεπε να μείνει 15-20 χρόνια στην ομάδα. Τέλος.

- Τελείωσε η Εποχή Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό;

- Τελείωσε.

- Τώρα τι γίνεται;

- Τώρα πάμε για χρυσά deal με τους Τούρκους..

- Μας νοιάζει;

- Προσωπικά I couldn’t care less για να το πω όσο πιο κομψά μπορώ, εμένα με νοιάζει η μπαλίτσα που παίζει ο Παναθηναϊκός μου, να με χορταίνει, να θέλω να δω το επόμενο ματς.

- Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, εξετάζω την πρόσληψη Τερίμ, γιατί καλώς ή κακώς η ζωή προχωράει, το μυαλό έχει δικλείδες ασφαλείας και δεν μπορώ να μείνω προσκολλημένος στο παρελθόν και να ζω έναν επικήδειο καθημερινά, έτσι αισθανόμουν τις πρώτες μέρες της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας..

- Ο Τερίμ, λοιπόν, δεν φταίει σε κάτι, δεν ήρθε μόνος του στον Παναθηναϊκό και μάλιστα ως ποδοσφαιράνθρωπος ευχαρίστησε τον προκάτοχό του για την δουλειά που εκείνος και το επιτελείο του είχαν βάλει τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.

Δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ προοιμίου, από μας τουλάχιστον, αυτό το νέο εγχείρημα. Αυτό που εύχονται όλοι οι ανταγωνιστές μας δεν μπορούμε να το κάνουμε εμείς στην ομάδα μας.

Πάμε να δούμε λοιπόν τί μπορούμε να περιμένουμε με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο.

- Δεν έχω ιδέα.

- Δεν έχω αρκετά data ή μάλλον καλύτερα καθόλου data από την παρουσία του στην ομάδα.

- Έχω ένα καλό προαίσθημα ότι μπορεί να συνεχίσει την δουλειά του Γιοβάνοβιτς, βασικά να μην διαταράξει σε μεγάλο βαθμό την ισορροπία των αποδυτηρίων, ίσως και να το ελπίζω..

- Έχω μια ιδέα τί ΔΕΝ θα έπρεπε να κάνει, αλλά κι αυτός μεγάλο παιδί είναι 70 Μαΐων δεν μπορεί να μην το έχει σκεφτεί, έξυπνος άνθρωπος δείχνει να είναι..

- Δεν πρέπει να γκρεμίσει την ομάδα μέσα στην σεζόν, πάμε για το Πρωτάθλημα, είναι κομβική χρονιά για την ιδιοσυγκρασία την Παναθηναϊκων, όχι γιατί δεν έχουμε μάθει να ζούμε χωρίς Πρωτάθλημα σαν μερικούς - μερικούς, αλλά γιατί φέτος ήταν η χρονιά που αν μη τι άλλο περιμέναμε να δικαιωθούν οι κόποι του άκρως ποδοσφαιρικού εγχειρήματος των τελευταίων ετών..

- Άρα λίγες αλλαγές και καλές, το ´πε και μόνος του ο coach στην παρουσίασή του, ότι θα δει την ομάδα και θα αποφασίσει ύστερα πού και τί ενισχύσεις χρειάζεται, εκτός ίσως από το θέμα στόπερ, που είναι καθαρά αριθμητικό, δεν βγαίνουν τα κουκιά, ποσό μάλιστα τώρα που είναι off και ο Μπαρτ..

- Είπε πάντως ότι θα βάλει και παίχτες σε άλλες θέσεις και κατάλαβα ότι θα βάλει Αράο πίσω.

- Τα υπόλοιπα τακτικά - τεχνικά μένει να τα δούμε στο χορτάρι, είπε και κάποια ωραία πράγματα στην ανάλυσή του ο κύριος Ζούρντος.

- Βασικά περιμένω να δω την γλώσσα του σώματος της ομάδας, άν οι παίχτες έχουν προλάβει να απορροφήσουν το σοκ της απώλειας του coach Γιοβάνοβιτς και θα μπορώ να πω περισσότερα μετά.

- Είναι ίσως το στοίχημα της χρονιάς κατά πόσο θα μπορέσει να εμπνεύσει ο coach Τερίμ αυτό το σύνολο παιχτών που ήταν ορκισμένο στο project του Ιβάν, όσο και αν είναι επαγγελματίες, είναι ανθρώπινο να χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα, αλλά χρόνος ΔΕΝ υπάρχει, η σεζόν μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ΑΜΕΣΑ.

- Ας ελπίσουμε λοιπόν να μην ξαναδούμε το χιλιοπαιγμένο έργο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με σενάριο το παραμύθι των Αδερφών Γκριμμ, της ανάγκης για ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα και του γκρεμίσματος πολυετών πρότζεκτ στην πορεία…

Αυτά, ο δικός σας Desperado 🥷☘️






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;