Όσο δεν πείθει ο προπονητής η εσωστρέφεια θα μεγαλώνει

Εικόνα
 Σήμερα η ομάδα απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό εμφανίστηκε βελτιωμένη επιθετικά και το ίδιο προβληματική αμυντικά. Βέβαια η επιθετική βελτίωση δεν είναι απαραίτητο ότι επρόκειτο για δουλειά της ομάδας στις προπονήσεις και αποτύπωση της φιλοσοφίας του Diego Alonso. Η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό χάσμα μεταξύ των παικτών είναι ικανό να δημιουργήσει την θετική εικόνα που είχανε σήμερα μπροστά οι πράσινοι. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα θέματα που είχε η ομάδα πίσω δεν γίνεται να μην προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης και κριτικής.  Ο Πανσερραϊκός διεκδίκησε τον άγονα στα ίσια και μάλιστα πέτυχε γκολ και συνέχισε να απειλεί για την ανατροπή. Ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται ότι ξέρει ή να παίζει πούλμαν, 6 παίκτες πίσω και όταν έχουμε την μπάλα γεμίζουμε κατευθείαν για να μην ρισκάρουμε λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή ή όλοι μπροστά και ας μας χτυπάνε διαρκώς στις αντεπιθέσεις.  Ο προπονητής πήρε τους 3 βαθμούς αλλά πάλι δεν έπεισε. Προσωπικά θα προτιμούσα να πετάξει βαθμούς ο Παναθηνα

Τέλος καλό όλα καλά


 Με τα 15 λεπτά που το τριφύλλι άγγιζε την αυτοκτονία να μοιάζουν σαν χιλιετία, η ομάδα συγκέντρωσε πολλές κακές εντυπώσεις.

Η ομάδα δεν είναι ούτε τόσο καλή όσο έδειχνε το σκορ στην Σλοβακία, ούτε τόσο κακή όσο δείχνει η ισοπαλία στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε μετά από χρόνια στην Ευρώπη και ο κόσμος δείχνει να ξεχνάει ότι θα παίξουμε με ομάδες καλύτερες ή στο ίδιο επίπεδο με εμάς.

Αυτό είναι ασυνήθιστο δυστυχώς όταν έχεις συνηθίσει να παίζεις στο ελληνικό πρωτάθλημα που το επίπεδο του αγγίζει τον πάτο της Ευρώπης και κάθε επίθεση της αντίπαλης ομάδας είναι λόγος προβληματισμού.

Μαζί με την ομάδα πρέπει να "εξετρωπαϊστεί" και ο κόσμος. Η αποδόμηση για δύο γκολ στο δεύτερο ματς δεν έχει λογική.

Ας πάμε και στην ανάλυση. Η ομάδα μπήκε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά και πέτυχε ένα απροσδόκητο γκολ από τον Sporar που έδωσε την εικόνα ότι η πρόκριση κρίθηκε.

Όταν όμως δεν έχεις τίποτα δεν έχεις και τίποτα να χάσεις και η ουκρανική ομάδα γύρισε από τους νεκρούς και μοίρασε εγκεφαλικά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού δημιούργησε φάσεις και αξιοποίησε τον μεγαλύτερο αστέρι της τον Dovbyk ο οποίος απέδειξε την κλάση του.

Μετά το 1-2 ο Παναθηναϊκός σιγά σιγά άρχισε να ισορροπεί τον αγώνα και ο Σλοβένος επιθετικός από αντικείμενο κριτικής μετατράπηκε σε αντικείμενο λατρείας στέλνοντας οριστικά το τριφύλλι σε ομίλους.

Ο αγώνας μετά από την ισοφάριση έσβησε και η αποβολή ήρθε για να σφραγίσει το τελικό 2-2.

Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί το ρόστερ φέτος είχα την σκέψη ότι και με δίδυμο στο δεξί άκρο της άμυνας τον Κώτσιρα και τον Βαγιαννίδη η ομάδα θα ήταν καλά. Η εξαιρετικά προβληματική εικόνα του πρώτου μου δημιούργησε μια αμφιβολία. Όπως και να έχει οι αρμόδιοι θα πάρουν τις αποφάσεις. Ο Vilhena δεν ήταν καλός σήμερα λογικό δεδομένου ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία και συνεπώς θέλει χρόνο. Από την άλλη ο Djuricic είναι εκνευριστηκά καλός σε επίπεδο που δεν γίνεται κατανοητό. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να τερματίσει MVP πρωταθλήματος περπατώντας.

Ο Mancini έδωσε ενέργεια στην θέση του Palacios που έβγαζε εκνευρισμό.

Με την Marseille ο Παναθηναϊκός θα παίξει τον πρώτο αγώνα του επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς που δεν είναι must win. Έχω μεγάλη ανυπομονησία να δω τι θα συμβεί. Να δω αυτό το σύνολο να αντιμετωπίζει κορυφαίους. Μόνο θετικά μπορεί να κερδίσει η ομάδα από αυτό το συναπάντημα.

Η ομάδα προβλημάτισε αλλά πέρασε τέλος καλό όλα καλά. Ο στόχος επιτεύχθηκε και προχωράμε και όπου βγεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;