Όσο δεν πείθει ο προπονητής η εσωστρέφεια θα μεγαλώνει

Εικόνα
 Σήμερα η ομάδα απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό εμφανίστηκε βελτιωμένη επιθετικά και το ίδιο προβληματική αμυντικά. Βέβαια η επιθετική βελτίωση δεν είναι απαραίτητο ότι επρόκειτο για δουλειά της ομάδας στις προπονήσεις και αποτύπωση της φιλοσοφίας του Diego Alonso. Η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό χάσμα μεταξύ των παικτών είναι ικανό να δημιουργήσει την θετική εικόνα που είχανε σήμερα μπροστά οι πράσινοι. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα θέματα που είχε η ομάδα πίσω δεν γίνεται να μην προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης και κριτικής.  Ο Πανσερραϊκός διεκδίκησε τον άγονα στα ίσια και μάλιστα πέτυχε γκολ και συνέχισε να απειλεί για την ανατροπή. Ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται ότι ξέρει ή να παίζει πούλμαν, 6 παίκτες πίσω και όταν έχουμε την μπάλα γεμίζουμε κατευθείαν για να μην ρισκάρουμε λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή ή όλοι μπροστά και ας μας χτυπάνε διαρκώς στις αντεπιθέσεις.  Ο προπονητής πήρε τους 3 βαθμούς αλλά πάλι δεν έπεισε. Προσωπικά θα προτιμούσα να πετάξει βαθμούς ο Παναθηνα

Καλή παναθηναϊκή σεζόν σε όλους ☘️

 


Ένα χαμόγελο στον καύσωνα και στις τραγικές στιγμές που ζούμε σαν χώρα από τις φωτιές..

Μια εμφάνιση που είχε τα χαρακτηριστικά της ομάδας, που θεμελίωσε ο προπονητής της τα τελευταία δύο χρόνια.

Ένας αγώνας που έδειχνε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να απειληθεί μαζικά και με την σειρά του μεθοδικά θα βρει ευκαιρίες που θα κληθεί να τις αξιοποιήσει. Ένας παίκτης που έχει ακούσει πάμπολα, ενώ δεν έχει αξιοποιηθεί στο κουτί όπου σκόραρε σε όλη την καριέρα του. Μια πάσα στο κουτί λοιπόν και το 0-1 ήταν γεγονός με τον Sporar να ανοίγει λογαριασμό για φέτος. Στην συνέχεια η τύχη έπρεπε να μας γυρίσει την πλάτη και ο αρχηγός μας να τραυματιστεί και να στραφεί η ομάδα στην πρόωρη λύση του Jevdaj. Ο Jevdaj γενικά δεν φάνηκε, με εξαίρεση δύο λαθάκια, το οποίο είναι θετικό για ένα στόπερ σε έναν τέτοιο αγώνα.

Ο ρυθμός έπεσε, ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον στόχο του και η Dnipro-1 δεν κυνήγησε την ισοφάριση στον βαθμό που θα περίμενε κανείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ουκρανική ομάδα ανέβηκε και πάνω που άρχισε να πατάει περιοχή με συνέπεια ήρθε η καταπληκτική εμφάνιση του Juankar και η ατομική ποιότητα του Djuricic με αποτέλεσμα να κλειδώσουν το διπλό για τους πράσινους.

Σαν κερασάκι στην τούρτα από τον Ισπανό μπακ (που αμφισβητήθηκε από τον κόσμο για τα μάτια του Σέρβου Μπακ) το πέναλτι που κέρδισε ώστε ο Φωτάρας να δώσει διαστάσεις περιπάτου.

Δυστυχώς μια αδράνεια στην άμυνα χάλασε το απόλυτο του Παναθηναϊκού και έδωσε ένα ελαφρύ νόημα στο ταξίδι των Ουκρανών στην Αθήνα.

Ο αγώνας όντας πρώτος και χαμηλής ετοιμότητας δεν χρήζει περαιτέρω ανάλυσης συνολικά αλλά είναι καλό να ειπωθούν μερικά ατομικά.

Αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (με τα στραβά του) είναι ακλόνητος και να το βάλουν στον Παναθηναϊκό βαθιά στο νου τους.

Δεύτερον ο Magnusson είναι ο καλύτερος στόπερ της ομάδας μακράν του δεύτερου.

Τρίτον ο Ruben Perez είναι ο μισός Παναθηναϊκός και για αυτό η ομάδα πρέπει να βρει έναν αντάξιο του ώστε να κρατήσουμε μόνο τα καλά του.

Τέλος, ο Vilhena έδειξε ότι όταν δέσει θα οργανώσει το κέντρο της ομάδας.

Πολύ καλή εικόνα, σοβαρότητα στην Λεωφόρο και το μόνο που μας χωρίζει από την Μαρσέιγ θα είναι ο χρόνος.

Καλή παναθηναϊκή σεζόν σε όλους ☘️

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;