Όσο δεν πείθει ο προπονητής η εσωστρέφεια θα μεγαλώνει

Εικόνα
 Σήμερα η ομάδα απέναντι στον τελευταίο Πανσερραϊκό εμφανίστηκε βελτιωμένη επιθετικά και το ίδιο προβληματική αμυντικά. Βέβαια η επιθετική βελτίωση δεν είναι απαραίτητο ότι επρόκειτο για δουλειά της ομάδας στις προπονήσεις και αποτύπωση της φιλοσοφίας του Diego Alonso. Η αλήθεια είναι ότι το ποιοτικό χάσμα μεταξύ των παικτών είναι ικανό να δημιουργήσει την θετική εικόνα που είχανε σήμερα μπροστά οι πράσινοι. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα θέματα που είχε η ομάδα πίσω δεν γίνεται να μην προκαλέσουν αντικείμενο συζήτησης και κριτικής.  Ο Πανσερραϊκός διεκδίκησε τον άγονα στα ίσια και μάλιστα πέτυχε γκολ και συνέχισε να απειλεί για την ανατροπή. Ο Ουρουγουανός προπονητής φαίνεται ότι ξέρει ή να παίζει πούλμαν, 6 παίκτες πίσω και όταν έχουμε την μπάλα γεμίζουμε κατευθείαν για να μην ρισκάρουμε λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή ή όλοι μπροστά και ας μας χτυπάνε διαρκώς στις αντεπιθέσεις.  Ο προπονητής πήρε τους 3 βαθμούς αλλά πάλι δεν έπεισε. Προσωπικά θα προτιμούσα να πετάξει βαθμούς ο Παναθηνα

Ταπεινοί και πεινασμένοι ήρθε η ώρα μας να φάμε...


 Με την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος να βρίσκει το τριφύλλι στην κορυφή και τα πιο συναρπαστικά playoffs της ιστορίας να πλησιάζουν, πάμε να δούμε τα δεδομένα για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι είναι πεινασμένοι, έχουν να σηκώσουν πρωτάθλημα 13 χρόνια γεγονός που το διαμέτρημα του συλλόγου δεν το αντέχει. Ταυτόχρονα η ομάδα έχει μπει σε μια μάχη με λιγότερα, σε αριθμό αλλά και ικανότητα, όπλα σε σχέση με τους αντιπάλους του. Για τον λόγο αυτό η μεγάλη του δύναμη σε αυτήν την μάχη είναι ο στρατηγός του.

Ένας στρατηγός που χαρακτηρίζεται από ταπεινότητα την οποία πρέπει να μεταλαμπαδεύσει στον κόσμο της ομάδας. Έρχονται 10 μάχες με ικανούς αντιπάλους και δεν θα είναι εύκολο.

Με το πρώτο ματς στην Νέα Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός έχει την δυνατότητα με νίκη να θέσει δύσκολα στην ομάδα του Αλμέιδα, όμως αυτό το σενάριο δεν φαντάζει προς στιγμήν το πιο πιθανό.

Η ομάδα φέτος στα ντέρμπι έχει εμφανιστεί παθητική με μέτρια ή κακή εικόνα. Η καλή εικόνα στο εντός ματς με την ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα είναι καιρό πρίν με τα δεδομένα να είναι διαφορετικά. Η πικρή αλήθεια για τον κόσμο των πρασίνων είναι πως η ομάδα δεν έχει σταθεί όπως θα θέλαμε στα ντέρμπι έκτοτε. Όμως με την καλή εικόνα στο κλείσιμο του πρωταθλήματος (εξαιρουμένου του ντέρμπι στο Καραϊσκάκης) ο κόσμος έχει την ελπίδα ότι θα δει έναν λιγότερο παθητικό Παναθηναϊκό στα δύσκολα ματς όπου με συγκέντρωση,μαχητικότητα και ταπεινότητα θα δώσει στον πεινασμένο του λαό την ευκαιρία για να σηκώσει τον τίτλο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Υπάρχει αύριο στον ΠΑΟ;

Τέλος ο Τεριμ, αναλαμβάνει ο Κόντης!

Αλαφούζο χάρηκες;